Betuws Spektakel

Laatste nieuws

Extra programmering Hollands & Beats Spektakel!

Nog maar een dag te gaan tot de start van het Betuws Spektakel! We hebben er ongelooflijk veel zin in. Zeker nu we twee acts aan de programmaring hebben kunnen toevoegen! Namelijk een extra artiest voor het Hollands Spektakel en zelfs een extra podium voor het Beats Spektakel!

John de Bever op het Hollands Spektakel

De naam John de Bever zegt je misschien niet direct iets, maar de zin “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” komt je hoogstwaarschijnlijk wél bekend voor. Dat kan kloppen, want deze hit werd het afgelopen gezongen in bijna elke voetbalkantine en in elke kroeg. John de Bever heeft dan ook de bijnaam Koning van de Kantine! Hoe dan ook, wij zijn heel blij met zijn komst, want John gaat een heel mooi feestje bouwen. En daar hebben we zin in!

Een dagkaart voor het Hollands Spektakel heb je al voor 17,50 euro. Koop je tickets in onze online ticketshop, via de voorverkoopadressen of aan de deur.

De Mini Disco is terug op het Beats Spektakel

Twee jaar geleden introduceerden we samen met De Kickstarters de Mini Disco op het Betuws Spektakel. En dit jaar is hij terug. Wie houdt van guilty pleasures, van hits uit de jaren negentig en fouten platen uit de zero’s, moet hier zijn. Reken op heel veel feest in een heel klein tentje. Klinkt gezellig toch?! We gaan het zien!

Een ticket voor het Beats Spektakel kost je slechts 15,00 euro. Koop je tickets in onze online ticketshop, via de voorverkoopadressen of aan de deur.