Betuws Spektakel

Laatste nieuws

De belangrijkste informatie

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Schroom dan niet om je vraag via Facebook te stellen. Wij doen onze best om je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Kaartverkoop

Tickets zijn in aanloop naar de events online te koop en daarna aan de deur. Pinnen is mogelijk.

Timetables

Check de timetables om te zien hoe laat je favoriete artiest zal optreden. Het loont sowieso om op tijd te komen, want we bouwen natuurlijk vanaf de eerste minuut een groot feest. En het Betuws Spektakel is maar één keer per jaar, dus waarom zou je niet wat eerder komen?

Online muntenverkoop

In onze online ticketshop kun tot uiterlijk vrijdagavond 17.00 uur munten (25 stuks) kopen. Deze munten haal je bij binnenkomst op bij de Informatiebalie. Op het festivalterrein haal je munten bij de muntenbar op de patio. Pinnen is mogelijk.

Parkeren

Parkeren doen we dit jaar langs de Hennisdijk. Benader de Hennisdijk vanaf de Beusichemse Broeksteeg (eenrichtingsverkeer). Volg de borden en de aanwijzingen van de parkeerwachters, dan komt het goed.

Garderobe

Er is een betaalde en beveiligde garderobe aanwezig in de entreetent. Kosten hiervoor zijn 1 euro per item.

Sigaretten en kluisjes

Er zijn op het Betuws Spektakel geen sigaretten te koop. Ook zijn er geen kluisjes.

Faceswap

Altijd in de schoenen van je favoriete kroegheld willen staan? Je kunt dit weekend Faceswappen met Frans Duijts, Rene Froger, John de Bever, Xander de Buisonjé en André Hazes. Zoek de Faceswap-posters op patio.

Betuws Spektakel Petten en brillen te koop

Scoor een Betuws Spektakel pet of zonnebril voor maar één muntje! De petten en brillen zijn te koop bij de muntenverkoop.

Roken op de patio

In de tent is roken verboden. Roken doen we dus buiten op de patio. Zo houden we het Spektakel voor iedereen gezellig.

Wij weten van NIX

Het drinken van alcohol is alleen toegestaan voor bezoekers boven de 18. Het doorgeven van alcoholische dranken is verboden. Overtreders worden verwijderd van het festivalterrein. Drink met mate en geniet optimaal van het Betuws Spektakel. Een biertje op en toch met de auto? Neem een taxi en haal de volgende dag je auto op.

Huisregels

Wij gaan er van uit dat iedereen op de hoogte is van onze huisregels. De huisregels kun je hier nalezen.